Quest scheurkalender 2024

Quest scheurkalender 2024 kopen? Ook Quest is er dit jaar weer bij wat betreft de scheurkalenders. Quest staat erom bekend om antwoord te geven op vragen waar we allemaal meer rondlopen. Het biedt de kans om wijzer te worden op een leuke manier met wetenschappelijke tests, handige weetjes en meer. Met de Quest scheurkalender 2024 haal je een kalender in huis met 366 vragen en antwoorden in kleur. Je bestelt de scheurkalender dit jaar bij bol.com. Helaas is er dit jaar geen Quest Junior scheurkalender.

Bekijk de Quest scheurkalender op bol.com

Quest Scheurkalender 2024

De Quest Scheurkalender 2024 is de perfecte scheurkalender voor wie volgend jaar graag een tikkeltje wijzer wil worden. De kalender is geschikt voor zowel jong als oud en biedt een spannende mix van kennis en vermaak. Iedere dag kun je rekenen op een vraag en een antwoord. Weet jij bijvoorbeeld hoeveel een wolk weegt, hoe tanden worden gebleekt, wat scheerschuim doet bij het scheren of hoeveel je moet eten om een kilo aan te komen?

Met de Quest Scheurkalender 2024 heb je straks de antwoorden op al die vragen. Doordat de wetenschap scheurkalender van Quest geschikt is voor zowel jong als oud is het het ideale cadeau voor met Sinterklaas, Kerstmis of een verjaardag.

Quest Junior Scheurkalender 2024

Helaas is er dit jaar geen Quest Junior scheurkalender 2024. Deze scheurkalender verscheen voorheen wel en was bedoeld voor kinderen van tussen de 7 en 12 jaar. Hij was dan ook gevuld met onder meer puzzels, beesten, proefjes, grappen en vragen en antwoorden. Desondanks is de reguliere Quest scheurkalender gelukkig ook goed te gebruiken om kinderen het één en ander bij te brengen.

Quest kalender kopen

De Quest kalender 2024 is vanaf nu te koop in verschillende winkels. Ook bestel je hem eenvoudig online via onder meer bol.com. Je bestelt de gewone Quest scheurkalender 2024 voor de prijs van 20 euro. Daarbij wordt de kalender gratis bij je thuisbezorgd. Wees er wel snel bij, want de voorraad is beperkt.

Bekijk de Quest Scheurkalender op bol.com