Humor scheurkalender

Op zoek naar een humor scheurkalender? Het kan lastig zijn om een scheurkalender te kopen voor jezelf of een ander. Ieder jaar is er tenslotte veel keuze, maar hoe vind je de variant die het beste past? In deze categorie vind je alle scheurkalenders die met humor te maken hebben.

Deze grappige scheurkalenders kunnen onderverdeeld worden in verschillende categorieën. Denk aan scheurkalenders waarin het draait om woordgrappen, leuke uitspraken, strips of een die gevuld is met geniale moppen. Start jij het nieuwe jaar met een humor scheurkalender 2024?

Scheurkalender humor 2024

Grappige scheurkalender kopen

Humor scheurkalenders zijn in verschillende categorieën onder te verdelen. Uiteraard kun je om alle varianten heerlijk lachen, maar dat is vaak wel afhankelijk van wat voor humor je houdt. Ben je dol op woordgrappen of ga je eerder voor leuke strips? In de categorie scheurkalender grappig vinden we de volgende varianten:

  • Woordgrappen scheurkalender: Bij deze scheurkalenders word je aan het lachen gemaakt door leuke woordgrappen. Soms moet je er even over nadenken, maar uiteindelijk brengen ze altijd een glimlach op je gezicht. Denk bijvoorbeeld aan de scheurkalender van Maaike van Houten.
  • Grappige uitspraken: Een andere favoriet in de categorie humor scheurkalender is die met grappige uitspraken of taalfouten. Hierbij kun je onder meer denken aan de scheurkalenders van Darum, Rumag en Taalvoutjes.
  • Strips scheurkalender: Bekende striphelden hebben ook steeds vaker hun eigen scheurkalender. Denk daarbij onder meer aan Donald Duck en Dirkjan.
  • Moppen scheurkalender: Tot slot bestaat ook de moppen scheurkalender. Hiermee krijg je het hele jaar lang een leuke mop cadeau. En laten we eerlijk zeggen: ‘Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!’ Voor welke grappige scheurkalender 2024 ga jij?

Scheurkalender 2024 humor uitkiezen

Voor welke scheurkalender 2024 humor jij kiest, bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Bij het uitzoeken van een geschikte kalender, is het in ieder geval goed om te weten voor wie je een kalender kiest. Met hem of haar in je achterhoofd, kun je vervolgens kiezen welke categorie het beste past.