Dirkjan Scheurkalender 2024

Op zoek naar de Dirkjan scheurkalender 2024? Ook dit jaar heeft de strip van Mark Retera weer zijn eigen scheurkalender gekregen. Deze leuke kalender tovert je iedere dag een glimlach op je gezicht. Het zal dan ook een flinke uitdaging worden om niet meteen de hele kalender uit te lezen. Lukt het jou om deze scheurkalender op de juiste manier te gebruiken? Je bestelt hem voor de prijs van 15,95 euro op bol.com en Bruna.

Dirkjan Scheurkalender 2024

De Dirkjan Scheurkalender 2024 is weer ouderwets genieten geblazen. Alle dagen van het nieuwe jaar kun je rekenen op de grappen en grollen van Dirkjan. Niet voor niets wordt de scheurkalender al omschreven als de grappigste scheurkalender van het noordelijk halfrond.

Duidelijk is dat je met de Dirkjan Scheurkalender 2024 een kalender in huis haalt waarmee je iedere dag een glimlach op je gezicht tovert. Althans, dat geldt niet voor op de zondag. De strip van de zaterdag telt namelijk ook meteen voor de zondag. De grootste uitdaging met de Dirkjan strip scheurkalender zal zijn om niet meteen alle strips in één keer uit te lezen.

Dirkjan kalender 2024 kopen

De Dirkjan kalender 2024 is vanaf nu te koop in verschillende winkels. De scheurkalender is ook online te bestellen via onder meer bol.com en Bruna. De kalender is te bestellen voor de prijs van 15,95 euro. Kies jij dit jaar voor de grappige scheurkalender van het noordelijk halfrond en haal je de Dirkjan scheurkalender 2024 in huis?

Bekijk de Dirkjan Scheurkalender op bol.com