Darum scheurkalender 2024

In de categorie taal scheurkalenders is de Darum scheurkalender 2024 verschenen. De Darum scheurkalender heeft qua design en concept wel iets weg van de Rumag scheurkalender. In beide gevallen gaat het om scheurkalenders waarbij je kunt rekenen op teksten die je laten lachen of juist laten nadenken. Daarnaast vind je in de scheurkalender van Darum uiteraard alle feestdagen en vakanties van Nederland en België van 2024. Je bestelt de Darum scheurkalender 2024 bij bol.com en Bruna.

Bekijk de Darum Scheurkalender op bol.com

Darum scheurkalender 2024

Darum staat erom bekend om op social media regelmatig quotes te delen. Dat kunnen herkenbare quotes zijn, quotes om over na te denken en humoristische quotes. Dit jaar valt Darum meteen met zijn quotes in huis. Zo vind je op de voorkant de quote: “Soms ben ik zo sarcastisch dat ik zelf begin te twijfelen of ik serieus ben of niet.” Een andere bekende is: “Als je moet kiezen tussen sporten en Netflixen, wordt het dan een film of een serie?”

Bij die quote blijft het uiteraard niet. In totaal kom je in de kalender 366 quotes tegen. Daarnaast wordt er in de scheurkalender ook extra aandacht besteed aan feestdagen en vakanties en is er ruimte om een eigen notitie toe te voegen. Zo kun je de scheurkalender ook uitstekend gebruiken om jouw afspraken bij te houden. Zo vergeet je straks geen enkele verjaardag meer.

Darum kalender 2024 kopen

De Darum kalender 2024 is vanaf nu te bestellen. Je bestelt deze leuke scheurkalender onder meer bij bol.com en Bruna. De scheurkalender geschikt voor zowel mannen als vrouwen en heeft de afmetingen 13 x 19 centimeter. Doordat de Scheurkalender pas vanaf 1 januari gebruikt wordt, is het een ideaal cadeau voor tijdens Sinterklaas, Kerstmis of een verjaardag. Kies jij voor jezelf of voor iemand anders voor de Darum scheurkalender 2024?

Bekijk de Darum Scheurkalender op bol.com

Meer Darum kalenders

Wil jij in 2024 jouw volledige kalenderset hebben van Darum? Dan hebben we goed nieuws, want er zijn nog veel meer Darum kalenders beschikbaar. Denk daarbij aan een verjaardagskalender, agenda en zelfs een familitienotitiekalender. Een andere favoriet van ons is de Darum Desk kalender. Bij al deze kalenders kun je uiteraard rekenen op quotes van Darum. Hieronder vind je de Darum kalenders 2024 op een rijtje: