Happinez Scheurkalender 2024

De Happinez Scheurkalender 2024 is gelanceerd. Deze spirituele scheurkalender is het perfecte cadeau voor wie dol is op inspirerende uitspraken. Ken jij iemand die in het nieuwe jaar wel wat inspiratie kan gebruiken, of ben je zelf toe aan een positieve scheurkalender? Dan is de Happinez Scheurkalender absoluut een aanrader. De kalender bevat in totaal 366 inspirerende uitspraken. Deze worden togelicht en aangevuld op de achterzijde van iedere dag. Je bestelt de Happinez Scheurkalender voor de prijs van 19,99 via bol.com en via de website van Bruna. De kalender is in augustus 2023 uitgebracht. Kies jij voor de Happinez scheurkalender 2024?

Happinez Scheurkalender 2024

De Happinez Scheurkalender 2024 is een van de inspirerende scheurkalenders die dit jaar te koop is. De scheurkalender Happinez 2024 start op 1 januari 2024. De kalender bevat in totaal 366 inspirerende uitspraken. Deze worden toegelicht en op de achterzijde van elk kalenderblaadje aangevuld.

Met de Happinez Scheurkalender ben je er dan ook zeker van dat je het nieuwe jaar met een kickstart kunt beginnen. Reken op inspiratie, wijsheden en inzichten die anders voor je verborgen blijven. Met citaten uit het boeddhisme, hindoeïsme, jodendom, de islam, filosofie en psychologie. Tot de quotes behoren onder meer uitspraken van Marie Kondo, Eveline Helmink, Deepak Chopra en Esther Perel. Wat je ermee doet, bepaal je natuurlijk helemaal zelf.

  • Happinez Scheurkalender met inspirerende quotes
  • Iedere quote wordt uitgebreid toegelicht
  • Iedere volle maan wordt voorzien van een prachtige uitleg

Happinez Kalender 2024 kopen

Zoek jij nog een leuke scheurkalender voor het nieuwe jaar? Wacht dan niet te lang, want scheurkalenders raken vaak rond de feestdagen volledig uitverkocht. Dat komt vooral omdat scheurkalenders ideaal geschikt zijn als Sinterklaas- of kerstcadeau. Je bestelt de Happinez scheurkalender voor de prijs van 19,99. Bestellen kan via bol.com en via de website van Bruna.

Bekijk de Happinez Scheurkalender op bol.com

Geef een reactie