20x Leukste Scheurkalender 2024

Scheurkalender 2024 kopen? Het kan moeilijk zijn om een leuke scheurkalender te vinden. Toch is niets leuker dan het nieuwe jaar goed te starten met een kalender naar eigen smaak. Daarom helpen we je dan ook graag met het vinden van de leukste scheurkalender van 2024. Of je nu op zoek bent naar een recepten scheurkalender, een humor scheurkalender, een natuur scheurkalender of een taal scheurkalender: Er is voor ieder wat wils te vinden. Het aanbod wordt met het jaar verder uitgebreid. Hier in dit artikel vind je de 20x leukste scheurkalender 2024.

Leukste Scheurkalender 2025

Scheurkalenders uiterst populair geschenk

Scheurkalenders zijn de laatste jaren uitgegroeid tot een uiterst populair geschenk. Vooral omdat deze kalenders voor ieder wat wils bieden, zijn ze leuk om cadeau te geven en te krijgen. Wil jij iemand zo'n kalender cadeau doen voor zijn verjaardag, Sinterklaas of Kerstmis, wacht dan niet te lang met je bestelling. De laatste jaren hebben we tenslotte gemerkt dat scheurkalenders vooral richting de feestdagen razendsnel uitverkocht raken. Voor de inspiratie vind je hieronder de 20 leukste scheurkalenders van 2024.

Beste scheurkalenders 2024

#1 Make That The Cat Wise scheurkalender

Make That The Cat Wise scheurkalender 2024

#2 Scheurkalender Rumag 2024

Een andere bestseller in de categorie scheurkalenders is deze van Rumag. Voor de Rumag scheurkalender worden jaarlijks de allerleukste quotes verzameld. Deze taal scheurkalender leeft onder het motto: "Of je nou zit te kakken of dronken op de wc ligt, als je wil lachen of janken, dan kan dat. 366 keer, graag gedaan." De scheurkalender Rumag 2024 moet helaas nog worden gepresenteerd. Zodra hij beschikbaar is, bestel je hem via bol.com en bij Bruna. Wees er wel snel bij, want het duurt vaak niet lang tot deze kalender volledig is uitverkocht.

#3 Omdenken scheurkalender 2024

#4 Jay Francis scheurkalender 2024

Jay Francis is terug met zijn eigen scheurkalender. Tegenwoordig gaat hij niet meer door het leven onder de naam Tisjeboy Jay, maar is hij gewoon Jay. Met zijn eigen scheurkalender Positive vibe, positive life wil hij positiviteit verspreiden in een vaak nogal negatieve wereld. De Nederlandse stand-up comedian en influencer brengt je dan ook iedere dag aan het lachen. Dat begint al met de tekst op de voorkant: "Ik vind het niet erg dat niet iedereen mij leuk vindt. Niet iedereen heeft smaak." Je bestelt deze scheurkalender voor de prijs van 15,99 euro bij bol.com en Bruna.

Jay Francis scheurkalender 2024

#5 Scheuren met Freek Vonk

Freek Vonk is de bekendste bioloog van Nederland. Hij kan je alles vertellen over natuur en dieren. Naast dat hij dat regelmatig doet op de tv, is hij dit jaar ook van de partij met zijn eigen kalender voor 2024. Deze is gevuld met wilde weetjes, beestachtige puzzels, gi-ga-grappige dierenmoppen en een coole quiz. Start jij 2024 met Freek Vonk? Je bestelt de kalender bij bol.com of Bruna.

Freek Vonk scheurkalender 2024

#6 Scheurkalender Taalvoutjes 2024

Kun jij geen genoeg krijgen van hilarische taalmissers? Dan is de Taalvoutjes scheurkalender de perfecte keuze voor jou. Deze kalender bevat dit jaar niet alleen klassieke taalfoutjes, maar ook nog nooit eerder vertoonde missers, hilarische woordgrappen en taalanekdotes. Zo zien we op de voorkant al hilarische quotes als: "Kweekbak voor kinderen" en "Werk houdt Hans na zijn amputatie op de been". Je bestelt de Taalvoutjes scheurkalender voor de prijs van 17,50 euro bij Bruna.

#7 Wat Eten We Vandaag?

Wat Eten We Vandaag? Dat is een vraag waar we allemaal weleens mee te maken krijgen. Dat hoeft met deze speciale scheurkalender geen probleem meer te zijn. In 2024 krijg je namelijk maar liefst 366 heerlijke recepten voorgeschoteld. Voor iedere dag een nieuw recept om jezelf geen enkele dag meer af te vragen wat er op tafel staat. Het enige wat jij hoeft te doen, is de boodschappen in huis te halen en de maaltijd klaar te maken! Je bestelt deze scheurkalender voor de prijs van 15,99 euro bij zowel bol.com of Bruna.

Wat eten we vandaag? scheurkalender 2024

#8 De strips van Evert Kwok

Tot de meest populaire scheurkalenders behoren ieder jaar ook verschillende strip scheurkalenders. Je kent ongetwijfeld wel de scheurkalender van Donald Duck of Dirkjan. Een andere populaire variant is die van Evert Kwok. Dit jaar staat deze kalender vol met woordgrappen en droge humor. En het allerleukste is. Naast heel veel nieuwe cartoons is deze scheurkalender ook volledig in kleur! Je bestelt hem bij bol.com of Bruna voor 16,95 euro.

#9 Garfield scheurkalender

Garfield, de opvallende oranje kat, wie kent hem niet. Dit bekende stripfiguur staat ieder jaar garant voor een eigen scheurkalender. Daarmee word je meegenomen naar de avonturen van de excentrieke huiskat. Dit jaar poseert hij daar extra stoer op met een zonnebril. Deze scheurkalender van je favoriete kat bestel je eenvoudig online bij zowel bol.com of Bruna voor 15,99 euro.

Garfield scheurkalender 2024

#10 De leukste moppen

Kun jij in 2024 wel wat extra lachmomentjes gebruiken? Wie eigenlijk niet! Deze moppen scheurkalender helpt je daar een handje mee. Iedere dag staat er een mop voor je klaar. Zo neem je het leven volgend jaar even wat minder serieus en schaterlach je elke dag. Let wel op: Deze scheurkalender is minder geschikt voor jeugdige lezers. Je bestelt hem voor 15,99 bij bol.com of Bruna.

#11 Scheurkalender van Loesje

Loesje is ook in 2024 weer van de partij. Het fictieve meisje dat posters met kritische en/of humoristische teksten schrijft, vult ook dit jaar weer haar eigen scheurkalender. Dit jaar vind je maar liefst 366 briljante, geestige quotes terug. Met als voorbeeld bijvoorbeeld: "Stil protest. Maar haar gezicht spreekt boekdelen." Je bestelt de Loesje scheurkalender voor 15,99 bij bol.com of Bruna.

#12 Spirituele Happinez kalender

Is spiritualiteit echt jouw ding? Dan is deze Happinez scheurkalender een echte aanrader. Deze kalender geeft je namelijk 366 dagen op rij nieuwe en originele inspiratie. Zo is hij gevuld met citaten uit onder meer het boeddhisme, jodendom, de islam, filosofie en psychologie. Daarbij wordt iedere uitspraak ook nog eens extra toegelicht. Je bestelt hem online voor 19,99 euro bij bol.com of Bruna.

#13 Mwah scheurkalender 2024

#14 Positieve gedachten kalender

Kun je in 2024 wel wat positieve gedachten gebruiken? Dan is deze scheurkalender de perfecte keuze. Niet voor niets luidt het motto van deze kalender: "Elke dag een mooiere dag!". Dat bereikt de kalender met een mooie verzameling uitspraken en overdenkingen. Zo kun je volgend jaar iedere dag een beetje positiever starten. Bestellen kan via bol.com of Bruna.

Positieve gedachten scheurkalender 2024

#15 Nederlandse liedteksten scheurkalender

Nederlandse Liedteksten scheurkalender 2024

#16 Mindfulness

Wil jij in alle rust het nieuwe jaar beginnen? Dan kan een mindfulness scheurkalender daar zeker een handje bij helpen. Mindfulness is een manier van leven waarbij je gedachten in het hier-en-nu gehouden worden. Deze scheurkalender helpt je er een handje bij. Bestellen kan via bol.com of Bruna voor 15,99 euro.

Mindfulness scheurkalender 2024

#17 Scheuren met Darum

#18 Formule 1 kalender

Max Verstappen heeft de Formule 1 weer helemaal hot gemaakt. Nadat hij twee wereldkampioenschappen in de wacht sleepte, kunnen veel Nederlanders geen genoeg krijgen van de Formule 1. Deze scheurkalender is ieder jaar dan ook razendsnel uitverkocht. De Formule 1 scheurkalender koop je bij Bruna voor 15,95.

#19 Kakhiel scheurkalender 2024

Toe aan heerlijke flauwe grappen? Dan ben je bij Kakhiel aan het juiste adres. Ook dit jaar is de scheurkalender gelukkig weer van de partij. Dit jaar zit hij weer boordevol 'vet domme' moppen. Zo zijn ze knorrige ochtenden officieel verleden tijd. En daarnaast leer je er ook nog eens van alles van. Zo is er ook aandacht voor speciale dagen als Pindakaasdag en Roodharigendag. Bestellen kan via bol.com voor 17,50 euro.

#20 De LEGO kalender

De laatste variant die we jullie niet willen onthouden, is deze LEGO scheurkalender. Deze bijzondere kalender voorziet je iedere dag van informatie over een minifiguur. Daarnaast krijg je iedere week bouwideeën voorgeschoteld. Hoe dat in zijn werk gaat? Zoek al jouw LEGO-steentjes bij elkaar en ga vanaf 1 januari iedere week aan de slag met een opdracht. De opdrachten variëren in moeilijkheidsgraad. Bestellen kan via LEGO.

Bekijk ook de andere scheurkalenders