Omdenken scheurkalender 2024

De Omdenken scheurkalender 2024 behoort jaarlijks tot de meest populaire scheurkalenders. Ben jij groot fan van Omdenken? Dan kun je voor komend jaar wel een heel bijzondere kalender in huis halen. Ook kun je er natuurlijk voor kiezen om deze scheurkalender cadeau te geven tijdens Sinterklaas, Kerstmis of een verjaardag. 

Met de Omdenken scheurkalender weet je in ieder geval zeker dat je een leuke kalender in huis haalt om volgend jaar op ieder moment te weten welke dag het is. Daarbij krijg je ook nog eens iedere dag een leuke Omdenken quote voorgeschoteld. Bestellen kan nu alvast via Bruna of bol.com. Ga jij dit jaar voor de Omdenken Scheurkalender 2024?

Bekijk de Omdenken scheurkalender op bol.com

Omdenken Scheurkalender 2024

De Omdenken Scheurkalender 2024 is de kalender om het nieuwe jaar goed mee te starten. Het design van de omdenk kalender valt meteen op. De kenmerkende rode kleur komt namelijk ook in de scheurkalender Omdenken volledig terug. Niet alleen op de voorkant zul je de kleur dan ook regelmatig treffen, maar ook komend jaar bij verschillende tekeningetjes.

Sterker nog, voor deze scheurkalender is sowieso meer kleur gebruikt dan we tot op heden gewend waren. Voor de tekst wordt doorgaans voor zwart met rood gekozen. Een ander groot voordeel is dat hij dit jaar voor het eerst door de brievenbus past. Als extra verrassing zul je dit jaar soms ook op de achterkant van een blaadje een extra verrassing van Omdenken tegenkomen.

Omdenken quotes

Met de Omdenken Scheurkalender verzeker je jezelf 366 dagen lang van verschillende Omdenken quotes. Omdenken wordt beschreven als denken in termen als mogelijkheden in plaats van denken in termen van problemen. Het is een manier om anders om te gaan met de dingen waar je in het dagelijks leven mee bezig bent. Met omdenken wordt het mogelijk om negatieve gedachten om te zetten in iets positiefs door er net even anders tegenaan te kijken.

Om je alvast een glimp te geven van de Omdenken quotes die je kunt verwachten in deze gloednieuwe scheurkalender, zetten we er alvast een paar voor je op een rijtje:

  • Reclame werkt niet bij mij. Ik koop alleen bekende merken.
  • Moederdag: De dag waarop je je als moeder met liefde voorbereidt op extra werk omdat je gezin er een puinhoop van heeft gemaakt.
  • We zien dezelfde feiten, maar omdat we met andere verwachtingen kijken zien we een ander probleem.
  • Telt van de bank afkomen ook als uit je comfortzone gaan?
  • Wat als je leven geen to-do-list zou zijn maar een dagboek?

Omdenken scheurkalender kopen

Ben jij overtuigd van de Omdenken scheurkalender 2024? Zoek dan niet verder en bestel hem nu via Bruna of via bol.com. Je koopt hem nu meteen voor de prijs van 16,99 euro. Vanaf september worden deze kalenders ook daadwerkelijk geleverd. Wees er wel snel bij, want ook bij deze scheurkalenders geldt: op = op. En aangezien de Omdenken scheurkalender jaarlijks erg populair is, duurt het waarschijnlijk niet lang voor hij volledig is uitverkocht.

Bekijk de Omdenken scheurkalender op bol.com

Omdenken boekjes

Wil jij 2024 helemaal positief tegemoet gaan? Dan heeft zijn er ook de Omdenken boekjes. Met deze Omdenken boeken ontdek je een nieuwe manier van denken waarbij je kijkt naar de werkelijkheid zoals die is en onderzoekt wat je daarmee zou kunnen. Hieronder een greep uit het overige aanbod van Omdenken.