Make That The Cat Wise scheurkalender 2024

De Make That The Cat Wise scheurkalender 2024 is verschenen. Het merk staat bekend om zijn hilarische taalgrappen waarbij Nederlandse uitspraken letterlijk vertaald worden in het Engels. Dat levert doorgaans hilarische quotes op. Voor zijn eigen scheurkalender heeft Make That The Cat Wise deze quotes gebundeld. Daardoor kun jij met de scheurkalender Make That The Cat Wise in 2024 genieten van liefst 366 dagen passende quotes. Je bestelt de Make That The Cat Wise scheurkalender bij Bruna en bol.com voor de prijs van 15,99 euro.

Bekijk de Make That The Cat Wise scheurkalender op Bol.com

Scheurkalender Make That The Cat Wise 2024

De Make That The Cate Wise scheurkalender is ieder jaar een groot succes. De uitspraken zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Louis van Gaal heeft zijn eigen hilarische Engelse uitspraken met onder meer ‘It’s always the goals that are counting’ en ‘The three points are inside’. Ook de Make That The Cat Wise uitspraken zijn hilarisch. Zo zien we op de voorkant van de scheurkalender van 2024 de tekst: ‘Let Them A Poopie Smell’ oftewel: ‘Laat ze een poepie ruiken.’

Make That The Cat Wise heeft op zijn beurt een aantal eigen pareltjes. Zoals ‘I have there a hard head in’ en ‘You look familiar, but I can’t bring your home’. Al sinds 2012 kunnen de ‘stonecoalminers’ niet stoppen met het verspreiden van steenkolenengels. Gelukkig maar, want daardoor kunnen wij genieten van 366 quotes.

Make That The Cat Wise kalender kopen

Ben jij overtuigd geraakt van de Make That The Cat Wise kalender? Bestel hem dan nu snel via bol.com en Bruna. De scheurkalender wordt verkocht voor de prijs van 15,99 euro. Wees er wel snel bij, want de Make That The Cat Wise kalender is jaarlijks zo populair dat hij doorgaans binnen no time is uitverkocht. Het is dan ook niet voor niets een van de meest populaire taal scheurkalenders.

Bekijk de Make That The Cat Wise scheurkalender op Bol.com

Make That The Cat Wise Verjaardagskalender

Naast een scheurkalender kun je ook rekenen op een Make That The Cat Wise verjaardagskalender. Op de voorkant van deze kalender schittert de tekst: ‘Heeper The Peep Hooray’! Het is een van de weinige leuke steenkolenengels quotes waar je op kunt rekenen in deze scheurkalender. Zo vind je ook quotes als ‘How older how crazier’, ‘You see there good out for your age’ en ‘Luckily you are youthful from ghost’. Als fan van de artikelen van Make That The Cat Wise wil je deze zeker niet mislopen. Bestellen kan via bol.com.

Meer Make That The Cat Wise