Rumag scheurkalender 2024

De Rumag Scheurkalender 2024 is een van de meest populaire scheurkalenders van het jaar. Niet vreemd, want ook de laatste jaren vloog deze scheurkalender over de toonbank. Rumag staat vooral bekend om zijn plaatjes op het internet waarbij met witte letters op een zwarte achtergrond een herkenbare quote wordt geplaatst. Juist deze quotes vind je 366 dagen lang terug in de Rumag scheurkalender 2024. Je bestelt de Rumag scheurkalender 2024 voor de prijs van 16,99 euro bij onder meer bol.com en bij Bruna. Dit jaar worden we ook voor het eerst getrakteerd op horoscopen. Iedere maand vind je een nieuwe horoscoop terug in de scheurkalender.

Rumag scheurkalender 2024

De Rumag scheurkalender 2024 is misschien wel een van de bekendste scheurkalenders voor dit jaar. Rumag staat sowieso al bekend om zijn leuke quotes en met deze scheurkalender haal je er dus meteen 366 in huis. Die quotes kunnen inspirerend, grappig, grof, en vaak vooral herkenbaar zijn. Op de voorkant van de scheurkalender valt meteen te lezen: ‘366 quotes om je leven net iets minder kut te maken’. Op 1 januari 2024 start je dan ook met gloednieuwe quotes van Rumag.

De quotes van Rumag kunnen werkelijk ieder thema hebben: liefde, vriendschap, haat, humor en nog veel meer. Door de diversiteit aan onderwerpen is de scheurkalender het perfecte cadeau voor jezelf, een vriend of vriendin, je geliefde, een familielid of bijvoorbeeld een collega. De kalender is een perfect cadeau voor tijdens Kerstmis, Sinterklaas of verjaardagen.

Rumag kalender 2023 kopen

De Rumag kalender 2024 ligt vanaf nu in de schappen. Je bestelt hem binnenkort voor de prijs van 14,95 euro bij Bruna. Daarnaast is hij nu ook te koop via bol.com. Daar kost hij 16,99 euro. De scheurkalender van Rumag wordt rond augustus of september te koop verwacht. Maar wees gewaarschuwd: De Rumag scheurkalender is zo populair dat hij waarschijnlijk binnen no time is uitverkocht.

Bekijk de Rumag Scheurkalender op bol.com

Meer van Rumag