Toos en Henk scheurkalender 2024

Het is tijd voor de Toos en Henk scheurkalender 2024. Ben jij dol op de creatieve cartoons van Paul Kusters? Dan hebben we goed nieuws! Toos en Henk zijn namelijk terug voor een gloednieuwe scheurkalender. Deze Toos en Henk scheurkalender neemt je iedere dag mee naar een nieuwe grap. En het leuke eraan is dat ze vaak erg herkenbaar zijn. Je bestelt de Toos en Henk scheurkalender 2024 nu bij Bruna en bol.com voor de prijs van 17,95 euro.

Bekijk de Toos & Henk scheurkalender op Bruna

Toos en Henk zijn doorsnee Nederlands stel

Wil jij in 2024 iedere dag een beetje lachen? Zoek dan niet verder naar een nieuwe scheurkalender. Deze Toos en Henk scheurkalender is gevuld met 365 cartoons die je herkenbare momenten voorschotelt waar je zeker om moet lachen. Paul Kusters is verantwoordelijk voor de creaties in de scheurkalender. Met Toos en Henk speelt hij dagelijks in op de actualiteit. Daarbij vormen Toos en Henk, de hoofdrolspelers, een min of meer doorsnee stel voor de Nederlandse samenleving.

Extra leuk aan de scheurkalender is dat de cartoons dit jaar voor het eerst volledig in kleur zijn. Daardoor vallen de cartoons nog meer op dan we tot op heden gewend waren. Ook het design valt niet te missen met de roze buitenkant waarop Henk & Toos meteen schitteren. Ideaal is dat de makers van de cartoon scheurkalender ook ruimte hebben gehouden om notities toe te voegen. Zo vergeet jij straks geen verjaardag meer.

Toos & Henk scheurkalender kopen

Begin jij het nieuwe jaar goed met de Toos & Henk scheurkalender 2024? Bestellen kan vanaf nu via Bruna en bol.com voor de prijs van 17,95 euro. Het ophangen van de kalender kan bijvoorbeeld in het toilet.

Ken jij iemand die altijd jouw verjaardag vergeet of sowieso slecht is in het onthouden van verjaardagen? Dan is deze Toos en Henk scheurkalender ook leuk om cadeau te geven. Zo is het een ideaal en betaalbaar Sinterklaas- of kerstcadeau. Al is het natuurlijk ook leuk om hem gewoon voor jezelf te kopen. Wie verras jij met de Toos & Henk scheurkalender 2024?

Bekijk de Toos & Henk scheurkalender op Bruna