Fokke & Sukke Scheurkalender 2024

De Fokke & Sukke Scheurkalender 2024 is verschenen. Fokke & Sukke verscheen in 1993 als eerst en is een Nederlandse cartoonreeks. Ook dit jaar hebben Fokke & Sukke, afkomstig van John Reid, Bastiaan Geleijnse en Jean-Marc van Tol, weer hun eigen scheurkalender te pakken. Je bestelt de Fokke & Sukke scheurkalender 2024 al voor de prijs van 15,99 euro bij bol.com of via Bruna.

Fokke & Sukke scheurkalender 2024

De eerste publicatie van Fokke & Sukke dateert inmiddels van 25 september 1993. De Nederlandse cartoonreeks is inmiddels al bijna dertig jaar verder en is nog altijd een groot succes. De strips zijn afkomstig van John Reid, Bastiaan Geleijnse en Jean-Marc van Tol. Het drietal zie in cartoonstijl terug op de achterkant van de scheurkalender.

In de kalender draait het echter volledig om de strips van Fokke & Sukke. Je start me de scheurkalender op 1 januari en scheurt vanaf die dag iedere dag een bladzijde uit. Met de Fokke & Sukke scheurkalender heb je met elke dag die je afscheurt een nieuwe grappige cartoon te pakken. Niet voor niets luidt de slogan: “Geen grappiger manier om de dag van je af te scheuren.” In de cartoons uit de scheurkalender zijn de hoofdrollen uiteraard voor een eend (Fokke) en een kanarie (Sukke).

Fokke & Sukke kalender kopen

Wil jij voor 2024 de Fokke & Sukke kalender in huis halen? Wacht dan niet te lang. Zeker later in het jaar, valt het op dat scheurkalenders vaak zijn uitverkocht. Ze zijn tenslotte het ideaal cadeau voor tijdens Sinterklaas, Kerstmis of verjaardagen. Kun jij niet wachten tot je de Fokke & Sukke scheurkalender 2024 in huis hebt? Koop hem dan nu voor de prijs van 15,99 euro via bol.com of via Bruna.

Bekijk de Fokke & Sukke Scheurkalender op bol.com

Geef een reactie