National Geographic Scheurkalender 2024

Groot fan van de natuur en de dieren die daarbij hoort? Wat dacht je van deze leuke National Geographic Scheurkalender 2024. National Geographic kennen we natuurlijk allemaal van de tv-zender. Daarop worden naast interessante dieren programma’s ook de nodige programma’s over wetenschap, geschiedenis, cultuur, reizen en milieu op uitgezonden.

Deze scheurkalender National Geographic neemt ons mee naar 365 schitterende foto’s van de National Geographic Fotowedstrijd. We gaan dan ook de wereld rond voor prachtige foto’s. Je bestelt de National Geographic Scheurkalender 2024 voor de prijs van 20,98 euro bij onder meer bol.com.

National Geographic Scheurkalender 2024

De National Geographic scheurkalender 2024 is een van onze favoriete scheurkalenders voor dit jaar. Deze natuur scheurkalender bestaat uit in totaal 366 pagina’s. Iedere dag vind je in de scheurkalender een nieuwe foto uit de National Geographic Fotowedstrijd. Daarvoor kon iedereen van over de hele wereld verschillende foto’s insturen van dieren, landschappen en mensen. De leukste foto’s zie je terug in deze scheurkalender.

De kalender neemt je dan ook mee in een bijzondere reis waarin je mensen, dieren en landschappen ontdekt. De foto’s zijn afkomstig van over de hele wereld. Op de voorkant krijgen we alvast een introductie van een van de foto’s met een kat op een bijzondere plek in de wereld. Ben jij groot fan van natuur foto’s en dieren foto’s? Haal de National Geographic scheurkalender 2024 dan snel in huis.

National Geographic kalender kopen

Wil jij vanaf 1 januari genieten van de National Geographic kalender? Wacht dan niet te lang en bestel hem snel via onder meer bol.com. Vooral rond de feestdagen vliegen de scheurkalenders over de toonbank en kun je maar zo naast grijpen. De National Geographic kalender 2024 bestel je nu voor de prijs van rond de 20 euro. Daarnaast is er ook de Junior National Geographic scheurkalender. Haal jij hem in huis voor jezelf of geef je hem cadeau tijdens Kerstmis of Sinterklaas?

Bekijk de National Geographic Scheurkalender op bol.com

Geef een reactie