Freek Vonk scheurkalender 2024

De Freek Vonk scheurkalender wordt ook in 2024 weer verwacht. De afgelopen jaren was de scheurkalender van Freek Vonk een gigantisch succes. Niet alleen kinderen zijn dol op Nederlands bekendste bioloog, ook volwassenen kunnen er geen genoeg van krijgen.

Niet voor niets behoort de scheurkalender van Freek Vonk ieder jaar tot de meest verkochte scheurkalenders van het jaar. Vooral voor wie graag alles over dieren te weten wil komen, mag deze natuur scheurkalender eigenlijk niet missen. Zodra we meer weten over de Freek Vonk scheurkalender 2024 vind je dat uiteraard in dit bericht. Je bestelt de kalender voor de prijs van 16,99 bij zowel bol.com als Bruna. Kies jij voor de Freek Vonk scheurkalender 2024?

Bekijk de Freek Vonk scheurkalender op bol.com

Freek Vonk scheurkalender 2024

Freek Vonk neemt je mee

Freek Vonk is de laatste jaren uitgegroeid tot een begrip. De bekendste bioloog van Nederland heeft als doel om zowel kinderen als volwassenen bewust maken van de natuur en dieren. Zijn eigen scheurkalender helpt daar een handje bij. Freek weet alles over dieren en is altijd op zoek naar de meeste bijzondere soorten ter wereld.

Eigenlijk gaat er geen dag voorbij dat Freek niet in de natuur rondloopt om meer te weten te komen over dieren. Door zijn eigen scheurkalender deelt hij dit nu ook met anderen. Zo vind je in de Freek Vonk scheurkalender de leukste dierenweetjes, moppen, quizzen en puzzels. Zo ben je meteen interactief bezig in de 366 dagen van het nieuwe jaar!

Scheurkalender Freek Vonk kopen

De scheurkalender Freek Vonk 2024 is inmiddels gepresenteerd. Opnieuw prijkt Freek Vonk op de voorkant van de kalender, ditmaal met een alligator in zijn handen. De zit in 2024 opnieuw gevuld zijn met beestachtige puzzels, gi-ga-grappige dierenmoppen en wilde weetjes. Je bestelt hem vanaf nu alvast in de pre-order eenvoudig online via bol.com als Bruna voor 16,99 euro. De kalender wordt vanaf 15 augustus uitgeleverd. Ben jij groot fan van Freek Vonk? Dan is zijn familieplanner ook een ware aanrader.

Bekijk de Freek Vonk scheurkalender op bol.com