De waanzinnige scheurkalender 2024

De waanzinnige scheurkalender 2024 is gepresenteerd. Deze scheurkalender is een van onze aanraders voor wie op zoek is naar een scheurkalender voor kinderen. Zo is de scheurkalender gevuld met 365 leuke spelletjes, kleurplaten en quizvragen. Hij is daarmee geschikt voor kinderen vanaf acht jaar oud. Bestellen kan via Bruna voor de prijs van 16,99 euro. Inmiddels vind je De waanzinnige scheurkalender 2024 ook op bol.com.

Bekijk de waanzinnige scheurkalender op Bruna

De waanzinnige scheurkalender 2024

De waanzinnige scheurkalender van 2024 is bekendgemaakt. Dit jaar is voor deze leuke scheurkalender gekozen voor een blauw design met daarop uiteraard een deel van de beroemde boomhut. De waanzinnige is tenslotte gebaseerd op De waanzinnige boomhut van Andy Griffiths en Terry Denton. In de boekenreeks organiseren de boomhutbewoners allerlei activiteiten. Denk aan springen op de hoogste trampoline ter wereld of marshmallows roosteren boven een vulkaan.

In de populaire kinderboeken serie kunnen kinderen een bezoekje brengen aan de waanzinnige boomhut van Andy en Terry. Een boomhut waarin alles mogelijk is. De waanzinnige scheurkalender gaat nog een stapje verder. Zo is de scheurkalender voorzien van kleurplaten, quizvragen en leuke spelletjes. Wie weet kleur jij straks wel het apenhuis is of ontdek je welke uitvinding niet van Terry is.

  • 366 dagen een verrassing van De waanzinnige
  • Inclusief kleurplaten, quizvragen en leuke spelletjes
  • De waanzinnige scheurkalender voor 2024 nu alvast te pre-orderen

De waanzinnige jaarkalender kopen

Alles van De waanzinnige boomhut doet het goed onder kinderen en dat geldt dus ook voor deze scheurkalender. Het biedt kinderen op een leuke manier een houvast om de dagen te onthouden en ook nog eens leuke dingen te doen in het thema van de boekenreeks. De waanzinnige jaarkalender is vanaf nu alvast voor te bestellen. Je pre-ordert de scheurkalender voor de prijs van 16,99 euro bij de Bruna en bol.com. Haal jij dit jaar De waanzinnige scheurkalender 2024 in huis om samen met het gezin het nieuwe jaar? Of haal je hem in huis als cadeau voor jouw kinderen?

Bekijk De Waanzinnige scheurkalender op Bruna

Geef een reactie