Oma weet raad scheurkalender 2024

De Oma weet raad scheurkalender 2024 is terug voor nieuwe handige huishoudtips. Misschien heb je je wel eens afgevraagd hoe je muggen verjaagt. Oma’s weten hier vaak handige tips voor en zo ontstond de website Oma weet Raad. Stel je nou eens voor dat je iedere dag wakker kunt worden met een handige tip van grootmoeder. Dat kan met deze leuke Oma weet Raad scheurkalender 2024. Hij biedt verrassende oplossingen voor elk probleem. Je bestelt deze handige scheurkalender voor de prijs van 12,99 euro bij bol.com of bij Bruna.

Bekijk de scheurkalender op bol.com

Scheurkalender met handige tips

De oma weet raad scheurkalender met handige tips is terug met een gloednieuw design en nieuwe tips. De voorkant van deze scheurkalender valt meteen op. Zo prijkt een oma op de voorkant en wordt ze omringd door een bloemetjesdesign op een blauwe achtergrond. De slogan op de voorkant laat meteen weten waar je aantoe bent: Verrassende oplossingen voor elk probleem.

Wie op zoek is naar wondermiddelen tegen bijvoorbeeld hoesten, keelpijn of brandend maagzuur is misschien al wel eens uitgekomen op de website van Oma weet Raad, maar grootmoeder weet nog veel meer. Deze scheurkalender is niet voor niets gevuld met liefst 366 handige tips om heel 2024 mee door te komen. Denk aan tips voor tijdens het koken, tips voor het verzorgen van je bloemen en nog heel veel andere tips die je niet wil missen in het dagelijks leven.

  • Deze scheurkalender met verrassende oplossingen voor elk probleem.
  • Met liefst 366 tips voor alledaagse problemen.
  • Het perfecte cadeau tijdens de feestdagen.

Oma weet raad scheurkalender 2024

Ben jij overtuigd van deze scheurkalender gevuld met oma’s wijze tips? Dan hebben we goed nieuws voor je! Hij is namelijk per direct te bestellen via bol.com of bij Bruna voor 9,99 euro. Voor die prijs is deze scheurkalender ook ideaal om cadeau te doen. Haal hem bijvoorbeeld in huis als cadeau voor tijdens Sinterklaas of Kerstmis. Wie verras jij dit jaar met de Oma weet Raad scheurkalender 2024?

Bekijk de scheurkalender op bol.com