Flow scheurkalender 2024

Flow Scheurkalender 2024 kopen? Ben jij toe aan een scheurkalender vol inspiratie voor hoe het leven anders kan? Dan is de scheurkalender Flow 2024 de perfecte kalender voor jou. Deze kalender is niet voor niets gevuld met 366 inzichten, quotes, tips en levenslessen. De kalender heeft als ultiem doel om minder gehaast te zijn en het leven eens anders aan te pakken. Je bestelt de Flow Scheurkalender 2024 bij bol.com.

Bekijk de Flow Scheurkalender op bol.com

Flow Scheurkalender 2024

De Flow scheurkalender is ook in 2024 weer van de partij. Wie wel eens het Flow Magazine leest, heeft er ongetwijfeld al over gehoord: de Flow scheurkalender. Dit jaar is hij gevuld met 366 inzichten, quotes, tips, levenslessen en andere inspirerende woorden om je een beetje op weg te helpen. Daarbij kun je iedere zondag rekenen op een Slow Sunday sudoku. De kalender is gevuld met illustraties om even te vertragen.

Daarnaast kun je rekenen op praktische tips uit de mindfulness tot aan een mooie inspirerende quote om je dag een kickstart te geven. Daarnaast is deze inspirerende scheurkalender ook gevuld met reflectievragen en inzichten van psychologen en ervaringsdeskundigen. Voor het design is gekozen voor een kleurrijk landschap met verschillende bloemen. Binnenin wordt er ook gebruik gemaakt van andere kleuren, zo is er altijd voldoende afwisseling.

  • Scheurkalender met 366 dagen inspiratie voor hoe het leven anders kan
  • Gevuld met inzichten, quotes, tips, levenslessen en nog veel meer
  • Op iedere zondag een Slow Sunday sudoku

Flow kalender 2024 kopen

Je bestelt de Flow kalender 2024 nu bij onder meer bol.com voor de prijs van 17,95 euro. De kalender is het ideale cadeau voor wie het graag eens anders aan wil pakken. Kies jij dit jaar voor tijdens Sinterklaas, een verjaardag of met Kerstmis voor een Flow scheurkalender 2024?

Bekijk de Flow Scheurkalender op bol.com